Den digitala utvecklingen


Vi lever i en tid då den digitala utvecklingen har gått fort och går snabbt framåt. Det kan tyckas det inte är allt får lång tid sedan vi framkallade våra bilder i en fotoaffär och man fick vänta ett par veckor eller i bästa fall några dagar tills bilderna var framkallade. Idag så kan vi fixa dessa bilder hemma med relativt enkla medel.

Med de skrivare som vi har hemmavid idag så kan du skriva ut bilder. Det kanske inte blir den bästa kvalitén på dessa men ju bättre skrivare vi har desto bättre utskrifter blir det. Väljer vi dessutom att välja fotopapper vid utskrift så kan det bli riktigt bra. Om vi dessutom kalibrerar våra skrivare och ser till så att de är i bra skick så kan vi få fram riktigt bra bilder.

Det har även tagits fram små nätta skrivare enbart för att skriva ut fotografier. Kodak Mini 2 Instant Photo Printer är en av dessa som går att köpa. Det finns även inbyggt WiFi i den så du behöver inte koppla in dig med någon kabel utan kan skriva ut direkt från din smarta telefon. Här hittar du den om du skulle vara intresserad av att köpa denna skrivare. Den är uppladdningsbar och kan laddas med 8 fotopapper i storleken 5,3 x 8,6 cm.